Splošni pogoji2019-07-01T15:50:57+02:00

Kdo smo

Naš spletni naslov je: http://tms.sample.si.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, ki so prikazani v obrazcu za komentiranje, kot tudi IP-naslov obiskovalca in uporabniški vmesnik za pomoč pri odkrivaju nezaželene pošte.
Storitvi Gravatar se lahko zagotovi anonimizran niz, ustvarjen z vašega elektronskega poštnega naslova (imanovano tudi hash), da preverijo, ali jo uporabljate. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če na spletno mesto nalagate slike, se morate izogibati nalaganju slik, ki imajo vgrajene lokacijske podatke (EFIX GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in pridobijo vse podatke o lokaciji iz slik na spletni strani.

Kontaktni obrazci

Piškotki

Če pustite komentar na naši spletni strani, se lahko odločite, da shranite svoje ime, e-poštni naslov in spletno mesto v piškotkih. Ti so za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno izpolniti vseh podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.
Če imate račun in se prijavite na to spletno mesto, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in je zavržen, ko zaprete brskalnik.
Ko se prijavite, bomo tudi nastavili več piškotkov za shranitev vaših prijavnih podatkov in informacij o nastavitvah zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki o nastavitvah zaslona pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če urejate ali objavite članek, bo v vašem brskalniku shranjen dodaten piškotek. Slednji ne vključuje osebnih podatkov in preprosto označuje identifikacijsko številko objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina z drugih spletnih mest

Članki na tej spletni strani lahko vsebujejo vdelane vsebine (npr. videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.
Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjim osebam in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na tisto spletno mesto.

Analitika

S kom delimo vaše podatke

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki shranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da jih zadržimo v čakalni vrsti.
Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih imajo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadar koli ogledajo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen spremembe svojega uporabniškega imena). Tudi skrbniki spletnih mest si lahko ogledajo in urejajo te osebne podatke.

Kakšne pravice imate nad vašimi podatki

Če imate na tej spletni strani račun ali ste oddali komentarje, lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošiljamo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev se lahko preverijo prek samodejne storitve za zaznavanje nezaželene pošte.

Vaši kontaktni podatki

Dodatne informacije

Kako ščitimo vaše podatke

Katere postopke varovanja podatkov proti vdorom imamo

Od katerih tretjih oseb prejemamo podatke

Katere avtomatizirane odločitve in/ali profiliranja opravimo z uporabniškimi podatki

Regulativne zahteve po objavi podatkov