ZA UČITELJE IN PROFESORJE2021-03-31T11:39:14+02:00

Za učitelje in profesorje

Muzej pošte in telekomunikacij v Polhovem Gradcu

V času, ko pouk poteka na daljavo, smo v Muzeju pošte in telekomunikacij za vas pripravili gradivo, ki ga lahko uporabite za lažjo organizacijo in pripravo učnih gradiv za učence. Uporabite lahko tri predloge za tehniški dan na daljavo. Prvi je namenjen učencem od 1. do 3. razredadrugi učencem 4. in 5. razreda in tretji učencem od 6. do 9. razreda osnovne šole. Tema našega tehniškega dne je še posebej aktualna v današnjem času, saj obravnava prav sporazumevanja na daljavo skozi čas.

Oglejte si tudi:

Tehniški muzej Slovenije v Bistri

V času, ko pouk poteka na daljavo, smo v Tehniškem muzeju Slovenije za vas pripravili delavnice, ki jih lahko uporabite za kratkočasenje ali utrjevanje šolske snovi (SPOZNAVANJE OKOLJA, FIZIKA, TEHNIKA IN TEHNOLOGIJA):

Novo v ponudbi:

LPP je za prevoz šolskih skupin pripravil posebno ponudbo.  Za prevoze iz šol, ki se nahajajo v Ljubljani in njeni okolici (do 15 km iz Ljubljane) do Bistre znaša 140,00 € z DDV. V ceno je že vključena cestnina.  Za šole, ki se nahajajo izven Ljubljane, oziroma izven njene okolice, cena prevoza znaša 200,00 € z DDV. Ponudba velja v času izven prometnih konic, tj. odhod ob 8.30 ali kasneje in povratek pred šolo do 13. ure. V ostalih časovnih termin se prevoz obračuna po veljavnem ceniku (250 € (vključuje do 250 km in vsak nadaljnji km po 1 €/km) + cestnina + DDV).

Več informacij: g. Igor Majnik: igor.majnik@lpp.si; 01 58 22 400

Učne ure v okviru projekta Noč ima svojo moč 2020

Učne ure za osnovne in srednje šole smo v okviru projekta “Noč ima svojo moč 2020” pripravili skupaj s partnerji (Hiša eksperimentov, Institut “Jožef Stefan”, Nacionalni inštitut za biologijo, Kemijski inštitut in TMS). Učne ure za osnovne šole pokrivajo področja: fizika, kemija, biologija, družboslovje, likovna vzgoja; za srednje šole: slovenščina, zgodovina ter likovna umetnost. Ogled gradiva