Obiskovalci TMS imajo popust pri ogledu filma ”100 kilogramov do zvezd”

Tehniški muzej Slovenije in Kinodvor sta za vas pripravila posebno akcijo!

V Kinodvoru je med 24. 8. in 8. 9. na sporedu nov film 100 kilogramov do zvezd / 100 kilos d’étoiles režiserke Marie-Sophie Chambon.

Zgodba:
Mlada Lois je strastna raziskovalka vesolja in si želi postati astronavtka. Ker pa nima športnega telesa, ji učitelj namigne, da ima bolj malo možnosti. Lois pretirava s hujšanjem in si resno ogrozi zdravje. Namesto da bi jo oče peljal na astronavtsko tekmovanje, tako pristane v bolnišnici. Vztrajnosti za izdelavo eksperimenta, ki ga bo predstavila na tekmovanju v Toulousu, pa ji tudi v bolnici ne zmanjka, ravno nasprotno. Lois in njene nove prijateljice pobegnejo ter se odpravijo na dvodnevno pot do Toulousa…

Obiskovalci Tehniškega muzeja Slovenije imate s predložitvijo muzejske vstopnice v Kinodvoru popust pri ogledu novega filma 100 kilogramov do zvezd / 100 kilos d’étoilesPonudba velja med 24. avgustom in 8. septembrom, v času predvajanja filma.

Obiskovalci Kinodvora pa imate s predložitvijo vstopnice za film 100 kilogramov do zvezd / 100 kilos d’étoiles popust pri ogledu Tehniškega muzeja Slovenije v Bistri pri Vrhniki in občasne razstave Človek na Luni. Ponudba velja do 30. septembra 2019.

V Tehniškem muzeju Slovenije pripravljamo poseben ”obrazstavni” in ”obfilmski” program v nedeljo, 1. 9., ob 16:00, ko bomo imeli javno vodenje po razstavi Človek na Luni, nato pa še predstavitev astronavtske hrane za otroke. Predstavili bomo, kako so se astronavti prehranjevali včasih in, kakšno hrano jedo danes. Otroci bodo lahko astronavtsko hrano tudi preizkusili.

Vabljeni tako na ogled filma kot tudi na obisk Tehniškega muzeja Slovenije z razstavo Človek na Luni. Prav tako vas v nedeljo, 1. 9., ob 16:00 prijazno vabimo na Vodenje po občasni razstavi Človek na Luni in na degustacijo astronavtske hrane za otroke!

Cena vstopnice za ogled razstave Človek na Luni s popustom: 3 evre (otroci) in 5 evrov (odrasli).
Cena vstopnice za ogled filma 100 kilogramov do zvezd s popustom: 3 evre (otroci in odrasli).

2021-05-31T10:11:45+02:0019 avgusta, 2019|Nekategorizirano|

Deli to zgodbo!

Zapri